FR EN NL

Vuur instructies

26 juni 2023

Beste nomaden,

Vandaag herinneren we je aan de instructies met betrekking tot de vuren, vuurpotten, enz. van de kampen om ieders geheugen op te frissen :)

U kunt een pinterest-tabel vinden van de verschillende soorten vuurpotten en wasbakken die in Ragnarok zijn toegestaan ​​(de lijst is niet uitputtend, dit zijn voorbeelden): https://www.pinterest.fr/ragnaroklarp/barbecues-et-braseros/

Hoe gaat het concreet in Ragnarok?
In elke wijk wordt een bassin en een stapel hout geplaatst, dit is de wijkbrand. Het hout wordt gebruikt om het buurtvuur te voeden en het is aan de caravans die er deel van uitmaken om het in leven te houden (of niet als je geen vuur wilt). Het bassin kan niet worden verplaatst en er is een brandblusser in de buurt voor het geval er zich een probleem voordoet. Ook de brandblusser moet op zijn plaats blijven.

Wat betreft branden in caravans: er moet een cirkel van 6m in doorsnee zijn ZONDER IETS rond het vuur om problemen te voorkomen. Elke caravan is verplicht een brandblusser te hebben die geschikt is voor het type brand en eventueel een blusdeken (we herinneren u eraan dat autobrandblussers GEEN geschikte brandblussers zijn).
Wij leveren niet het hout voor de vuren van de verschillende caravans.

Alle vuren moeten worden gemaakt in vuurpotten of bassins, het is niet toegestaan ​​om vuur op de grond te maken. Plaats een metalen plaat onder de vuurpotten zodat de sintels niet rechtstreeks in het gazon vallen.

Tot snel!

Ragnarok utilise des cookies. En poursuivant votre navigation, vous acceptez l'utilisation des cookies.
J'ai compris