FR EN NL

Oproep voor vrijwilligers

17 april 2023

Mensen van Tanak, Ragnarok heeft jullie nodig!

Om uw zomerevent zo vlot mogelijk te laten verlopen, is Ragnarok op zoek naar vrijwilligers. Schaduwfiguren essentieel voor het evenement, vrijwilligers voeren de verschillende taken uit die uw weekend aangenamer maken. Het is in het bijzonder dankzij hen dat de straten van de Mossem toonaangevend zijn op het gebied van kaarsverlichting, dat u rustig uw wagentjes kunt parkeren, zij zijn degenen die u verwelkomen op de site of uw dorst lessen. aan de bar, naast andere belangrijke missies.

Om wie gaat het? het kan iedereen aangaan maar vooral die persoon in je entourage die graag wil zien hoe het spel eruit ziet, "kom kijken", maar niet spelen. Zie je over wie we het hebben? Welnu, aarzel niet om deze persoon de optie "vrijwilliger" aan te bieden, die de unieke eigenschap heeft om met één voet naar binnen en één voet naar buiten te gaan. Er wordt in teamverband gewerkt, in een goed humeur, en bovendien is niet alleen de plek gratis (geen grapje?), maar het eten en drinken (fris) zijn onderdeel van de deal! Vrijwilligerswerk doen bij Ragna betekent een rollenspel spelen in een gecontroleerde omgeving, een teen in het LARP-voetenbad voordat de familie in het grote zwembad springt!

Geen tentje? Geen probleem! We hebben tentplaatsen beschikbaar voor degenen die er geen hebben! Het enige wat u hoeft te doen is uw bed op te zetten om thuis te zijn. Een kostuum, een goed humeur, en laten we gaan! Totale onderdompeling in het universum van Ragnarok!

We rekenen op jou, nomade van Tanak, overtuig deze persoon om zich bij ons aan te sluiten... We hebben koekjes!

Interesse in vrijwilligerswerk bij Ragnarok? Vragen?

E-mail ons op ragnarok.hrm@gmail.com!

Ragnarok utilise des cookies. En poursuivant votre navigation, vous acceptez l'utilisation des cookies.
J'ai compris